Sewu Lintang

Versi: Emmely Kartoredjo

Aku tresno sliramu, nganti ning jroning atiku
Ora biso sliramu tak lalekke
Opo kowe ra percoyo, yen atiku iki loro
Mung mikirke sliramu, rino lan wengi…wengi

Sewu lintang sing dadi saksi
Yen awakmu sing tak tresnani
Mugo kowe biso ngerti…

Namung kowe sing tak impi
Opo kowe ora ngerti
Yen awakmu sing tak tresnani
Sewu lintang sing dadi saksi

Aku tresno sliramu, nganti ning jroning atiku
Ora biso sliramu tak lalekke
Opo kowe ra percoyo, yen atiku iki loro
Mung mikirke sliramu, rino lan wengi…wengi

Sewu lintang sing dadi saksi
Yen awakmu sing tak tresnani
Mugo kowe biso ngerti…

Namung kowe sing tak impi
Opo kowe ora ngerti
Yen awakmu sing tak tresnani
Sewu lintang sing dadi saksi

reff :
Sewu lintang sing dadi saksi
Yen awakmu sing tak tresnani
Mugo kowe biso ngerti…

Namung kowe sing tak impi
Opo kowe ora ngerti
Yen awakmu sing tak tresnani
Sewu lintang sing dadi saksi

Sewu lintang sing dadi saksi
Yen awakmu sing tak tresnani
Mugo kowe biso ngerti…

Namung kowe sing tak impi
Opo kowe ora ngerti
Yen awakmu sing tak tresnani
Sewu lintang sing dadi saksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *