Kidung Pasir Putih

Versi: Dimas Tedjo

Sepi…, sepi jroning ati
Dino-dino kang kulo lampahi
Tansah setyo nganti anti
Kondur ndiko pepujaning ati

Adem kekes ati iki
Yen kelingan prasetyaning janji
Gelang alit ojo lali
Pasir putih minongko paseksi

Ombak ing banyu segoro
Mbak lumembak, soyo katon nggodha
Balung janur sak umpomo
Enggal kondur paringo usodo

Pasir putih dadi seksi
Amung ndiko ganthilaning ati
Rino wengi aku memuji
Mugi-mugi gusti paring idi

reff :
Ombak ing banyu segoro
Mbak lumembak, soyo katon nggodha
Balung janur sak umpomo
Enggal kondur paringo usodo

Pasir putih dadi seksi
Amung ndiko ganthilaning ati
Rino wengi aku memuji
Mugi-mugi gusti paring idi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *