Kasmaran (Jangan Ada Dusta versi Jawa)

Versi: Eddy Assan ft. Ilse Setroredjo

Lk:
Sepisan ketemu, ati wis kroso
Awan wengi ora biso anglalekke,
sayang..

Pr:
Roso tresno ugo aku yo nduweni
Ati iki ora biso wah ngapusi,
kangmas..

Lk:
Sliramu ugo tresno marang aku
Mbulan lintang tak suwun biso nyekseni,
sayang..

Pr:
Yen kangmasku tetep ngesiri awakku
Tak kucira? bakal nglarakke atiku,
kangmas…

Lk:
Sepisan wae aku ora bakal angapusi
Uripku wis nang tanganmu,
Opone karepmu tak turuti..

Ft: Atiku atimu, ra bakal dipisah
Lk: Sak lawase urip..

reff :
Lk:
Sliramu ugo tresno marang aku
Mbulan lintang tak suwun biso nyekseni,
sayang..

Pr:
Yen kangmasku tetep ngesiri awakku
Tak kucira bakal nglarakke atiku,
kangmas..

Lk:
Sepisan wae aku ora bakal angapusi
Uripku wis nang tanganmu,
Opone karepmu tak turuti..

Ft: Atiku atimu, ra bakal dipisah
Lk: Sak lawase urip..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *