Bocah Bagus


Bocah Bagus
Ciptaan : ??
Vokal : Emmely Kartoredjo
Produksi : Garuda Production

Opo kowe ora ngerti, bocah bagus
Yen sliramu banget sing tak tresnani
Ora ono sing are atiku, yo mung kowe dewe
Sayangku…,

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

reff :

Turu aku ora biso turu…
Mung kelingan esem lan guyumu
Opo kowe melu ngrasakke, kowe bocah bagus
Sayangku…,

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

reff :

Opo kowe gelem marang awakku
Takjak bebarengan aku lan kowe
Sijio mung kowe, tak tresnani
Ojo ninggalke marang awakku

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mnNzPRdYIzc

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s