Bocah Bagus

Versi: Emmely Kartoredjo

Opo kowe ora ngerti, bocah bagus
Yen sliramu banget sing tak tresnani
Ora ono sing are atiku, yo mung kowe dewe
Sayangku…,

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

reff :
Turu aku ora biso turu…
Mung kelingan esem lan guyumu
Opo kowe melu ngrasakke, kowe bocah bagus
Sayangku…,

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

reff :
Opo kowe gelem marang awakku
Takjak bebarengan aku lan kowe
Sijio mung kowe, tak tresnani
Ojo ninggalke marang awakku

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *