Rondone Aku Gelem

Versi: Seno Kadjan

Biyen aku, ora biso klakon
Biyen aku, ora keduman
Nanging saiki, aku nyedak sliramu
Sing dadi kembange, walah dene rebutan

Ora oleh, ora oleh prawane
Oh randane, aku yo gelem
Tak enteni, kowe bali lekan
Sopo ngerti, kowe sesuk dadi rondo

Biyen mulo, aku rak wis ngomong
Tapi kowe ora percoyo

Ora oleh, ora oleh prawane
Oh randane, aku yo gelem
Tak enteni, kowe bali lekan
Sopo ngerti, kowe sesuk dadi rondo

reff :
Biyen mulo, aku rak wis ngomong
Tapi kowe ora percoyo

Ora oleh, ora oleh prawane
Oh randane, aku yo gelem
Tak enteni, kowe bali lekan
Sopo ngerti, kowe sesuk dadi rondo

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *