Ndilalahe

Versi: Effie Triana

Ndilalahe, inyong ketemu rika
Ati bungah, ora dinyana-nyana
Wis rong taun, kita tidak berjumpa
Bareng jumpa, janji nang sidapua

Aduh biyung…,[biyunge sapa]
Ala rama…, [ramane lunga]
[Gumun temen, rika janji karo sapa dik]
[Gumun temen, rika janji arep ngapa]
[Gumun temen, alah gumun temen]
[Banjur temu, jebulane ora ngapa-ngapa]

Ndilalahe, inyong ketemu rika
Ati kangen, [kangene karo sapa]
Wis rong taun, kita tidak berjumpa
[Sapa suruh rikane maring jakarta]

Ala biyung…,[biyunge sapa]
Ala rama…, [ramane lunga]

reff :
Aduh biyung…,[biyunge sapa]
Ala rama…, [ramane lunga]

reff :
Aduh biyung…,[biyunge sapa]
Ala rama…, [ramane lunga]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *