Malem Siji Januari

Versi: Marjori Declercq

Desember, malem siji januari
Memory, karo sliramu kuwi
Desember, malem siji januari
Janjimu, aku ora bakal lali
Janji setyo, nganti tumekane pati

Nyatane, saiki kowe karo aku
Tak rasakke, urip koyo lengo karo banyu
Nyatane, opo sing dadi kekarepanku
Karo kowe, koyo-koyo wisah biso nyatu

Elingo dek semono, naliko bangun tresno
Atiku loro…, saiki cidro

reff :
Desember, malem siji januari
Memory, karo sliramu kuwi
Desember, malem siji januari
Janjimu, aku ora bakal lali
Janji setyo, nganti tumekane pati

Nyatane, saiki kowe karo aku
Tak rasakke, urip koyo lengo karo banyu
Nyatane, opo sing dadi kekarepanku
Karo kowe, koyo-koyo wisah biso nyatu

Elingo dek semono, naliko bangun tresno
Atiku loro…, saiki cidro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *