Klambi Abang (diana sastra)

Versi: Diana Sastra

KLAMBI ABANG ANGGONE, PANTES TEMEN KATONE
LARAK LIRIK MATANE, KAPAN BAE KENALE
WONGE GANTENG RUPANE, SOPAN SANTUN TINDAKE
SAPA BAE WADONE, KANG BAKAL DADI JODONE

reff :
KUMIS TIPIS NING LAMBE, OMONG LAMIS UCAPE
ORA KARI NING BASAN, GAWE KULA KEDANAN

KLAMBI ABANG ANGGONE, PANTES TEMEN KATONE
LARAK LIRIK MATANE, KAPAN BAE KENALE
WONGE GANTENG RUPANE, SOPAN SANTUN TINDAKE
SAPA BAE WADONE, KANG BAKAL DADI JODONE

reff :
KUMIS TIPIS NING LAMBE, OMONG LAMIS UCAPE
ORA KARI NING BASAN, GAWE KULA KEDANAN

KLAMBI ABANG ANGGONE, PANTES TEMEN KATONE
LARAK LIRIK MATANE, KAPAN BAE KENALE
WONGE GANTENG RUPANE, SOPAN SANTUN TINDAKE
SAPA BAE WADONE, KANG BAKAL DADI JODONE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *