Pingin Kondo

Versi: Elton Sodikromo

Aku nyawang mbulan, ketok slirane
Sing marahi kelingan kowe
Aku nggolek dalan, iso pethuk slirane
Pancen sak mestine, yen trisno kowe

Tak goleki endi parane
Bingung ning pikire,yen pethuk kowe
Pingin kondo sak tenane
Katresnanku marang kowe

Suwene anggonku nggoleki
Tak suwun ojo nganti nglarake ati

reff :
Nggawe bungahning ati,
Wengi wengi impenmu
Sing ngancani aku,
Weruh sliramu

Tak goleki endi parane
Bingung ning pikire,yen pethuk kowe
Pingin kondo sak tenane
Katresnanku marang kowe

Suwene anggonku nggoleki
Tak suwun ojo nganti nglarake ati
Pingin kondo sak tenane
Katresnanku marang kowe

Suwene anggonku nggoleki
Tak suwun ojo nganti nglarake ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *