Mambu Lemah

Versi: Yogi Luwung ft. Yety S.

“Koyo ngene rasane, yen urip dewe…
Oalah ono wong ayu, hai.. wong ayu…simbah padamu…”

Pr :
Sego gaplek jenenge thiwul
Wis tuwek kok isih gaul
Rambut kuciran kuping antingan
Gayane mah koyo preman…
Ra…eling wis angel ambekan

Ati karep umur wis cupet
Nanging kok isih kebelet
Saben wengi metu kluyuran
Niate nggolek perawan…
Ora mikir putune sak kandang
Ora mikir putune sak kandang

reff :
Lk :
O..ala yo, simbah ai lov yu padamu
Ojo ragu, kowe marang umurku

Pr :
E e simbah, mbok ojo kakean polah
Wong wis tuwo, kok polah sing ora genah
Eling simbah, kulite wis mambu lemah
Lemah teles yen polah, mbok yo sing pantes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *