Godhong Garing

Versi: Sari ft. Intan

Godhong garing katut angin
Nambah sepi ing tengah wengi iki
Mapan turu iling kowe
Opo kowe kroso sing tak rasakke

Awan wengi aku ngene
Angene mung kangen pengen tansah bareng
Koyo kembang arep alum
Aku mung ngalamun yen ditinggal bingung

Kangen marang kowe,
Janji sak dowone umurku
Kroso kangen.., marang kowe
Nganti sak mereme mripatku

Aku janji sak tenane
Arep bakal nunggu kowe
Setyo arep selawase
Tresnoku mung karo kowe

Awan wengi aku ngene
Angene mung kangen pengen tansah bareng
Koyo kembang arep alum
Aku mung ngalamun yen ditinggal bingung

Kangen marang kowe,
Janji sak dowone umurku
Kroso kangen.., marang kowe
Nganti sak mereme mripatku, mripatku

Aku janji sak tenane
Arep bakal nunggu kowe
Setyo arep selawase
Tresnoku mung karo kowe

reff :
Kangen marang kowe,
Janji sak dowone umurku
Kroso kangen.., marang kowe
Nganti sak mereme mripatku

Kroso kangen.., marang kowe
Nganti sak mereme mripatku, mripatku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *