Ojo Neko Neko (yulie nuk’e)

Versi: Yuli Nuk’e

AKU TAKON MAS NANGING KOWE OJO NESU,
AKONONO KANTI JUJUR S’KO ATIMU..
SABEN-SABENE MALEM MINGGU,
DANDAN RAPI KOWE TERUS BABLAS METU..

SAK TENANE MAS SING TOK PARANI YO SOPO,
MULIH-MULIH KLIWAT PUNJULE RONG NDINO..
SOPO WONGE SING RA CURIGO,
METU PUTIH MLEBUNE BANJUR BEDO..

reff:
ALAH TOBIL MAS ANAK ANAK KADAL,
WONG DISANDING WANI MOKAL MOKAL..
ALAH JANGKRIK MAS JANGKRIK’E GENGONG,
LIRAK-LIRIK PERSIS KUCING GARONG..

PULIH NGONO MAS KOK KOWE NGONO,
BARENG MULYO SAIKI KOWE BEDO..

reff:
TAK KANDANI MAS URIP IKI MUNG SAK DERMO,
IKU BONDO TITIPANE KANG KUOSO..
WIS OJO USAH NEKO-NEKO,
MBOK SING ILING GEK JAMAN ISIH REKOSO..

reff:
ALAH TOBIL MAS ANAK ANAK KADAL,
WONG DISANDING WANI MOKAL MOKAL..
ALAH JANGKRIK MAS JANGKRIK’E GENGONG,
LIRAK-LIRIK PERSIS KUCING GARONG..

PULIH NGONO MAS KOK KOWE NGONO,
BARENG MULYO SAIKI KOWE BEDO..
BARENG MULYO SAIKI KOWE BEDO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *