Antarane Aku Kowe

Versi: Sari ft. Intan

Antarane aku kowe…
Ra ketemu rasane…
Luwih becik dilalekke…
Nggolek dalan dewe-dewe…

Senajan aku nelongso…
Nanging aku terus nyopo…
Ora kelingan kuciwo…

Jangkrik ngerik tengah wengi
Roso perih jroning ati
Pupuso wingi-wingi…

Antarane aku kowe…
Ra perlu digawe rame…
Pancen kudu mengkene
Dongaku becik dadine

Senajan aku sih tresno
Ning kahanan malah bedo
Diteruske ora guno

Manuk sepi mabur wengi
Tiwas ati dikuati
Saiki raono ati

Antarane aku kowe
Ono apike bubar wae
Antarane aku kowe
Ono apike konco wae

Antarane aku kowe…
Ra ketemu rasane…
Luwih becik dilalekke…
Nggolek dalan dewe-dewe…

Senajan aku nelongso…
Nanging aku terus nyopo…
Ora kelingan kuciwo…

Jangkrik ngerik tengah wengi
Roso perih jroning ati
Pupuso wingi-wingi…

reff :
Senajan aku sih tresno
Ning kahanan malah bedo
Diteruske ora guno

Manuk sepi mabur wengi
Tiwas ati dikuati
Saiki raono ati

Antarane aku kowe
Ono apike bubar wae
Antarane aku kowe
Ono apike konco wae

Antarane aku kowe
Ono apike bubar wae
Antarane aku kowe
Ono apike konco wae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *