Urip Mung Sepisan

Versi: Trisman Ralim

Urip ning alam dunyo, mung sepisan
Ayo kabeh manungso, podo ngabekti marang sing kuoso
Ojo mung nggawe, kesukaane alam dunyo
Ayo podo ngabekti, bebarengan

Ojo nggawe kesusahane,
Marang konco lan kancane
Lan ojo ngece marang kawulo alit

Urip ning alam dunyo, mung sepisan
Ayo kabeh manungso, podo ngabekti marang sing kuoso
Ojo mung nggawe, kesukaane alam dunyo
Ayo podo ngabekti, bebarengan

reff :
Ojo nggawe kesusahane,
Marang konco lan kancane
Lan ojo ngece marang kawulo alit

Urip ning alam dunyo, mung sepisan
Ayo kabeh manungso, podo ngabekti marang sing kuoso
Ojo mung nggawe, kesukaane alam dunyo
Ayo podo ngabekti, bebarengan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *