Racun Cinta

Versi: Dadang Anesa

Pisah sedina, ati sun gelisah
Katon bae kaya ning mata
Mengkenen temen, wong lagi demen
Ditinggal kangen…

Rindu ning ati, langka sing nambani
Lamon dudu kekasih hati
Kang kula melu, karo sampean emong pisahan
Pisah sedina, ati sun gelisah

reff :
Yen wis kelingan, kadang nangis dewekan
Apa racune cinta, nyebar seluruh jiwa
Bli kuat nahan rindu sing berat

Klalen ning mangan, uga klalen ning dangdan
Aduh tulungi mama, kula tambane apa
Yen edan, kula anake sapa

Rindu ning ati, langka sing nambani
Lamon dudu kekasih hati
Kang kula melu, karo sampean emong pisahan
Pisah sedina, ati sun gelisah

reff :
Yen wis kelingan, kadang nangis dewekan
Apa racune cinta, nyebar seluruh jiwa
Bli kuat nahan rindu sing berat

Klalen ning mangan, uga klalen ning dangdan
Aduh tulungi mama, kula tambane apa
Yen edan, kula anake sapa

Rindu ning ati, langka sing nambani
Lamon dudu kekasih hati
Kang kula melu, karo sampean emong pisahan
Rindu ning ati, langka sing nambani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *