Putri Mripat Biru

Versi: Slamet Riyadi

Rasane susah atiku,
Yen durung iso ketemu
Ketemu wong ayu,
Putri mripat biru sir-siran atiku

Yen dewe sepi rasane,
Tanpo putri ning sandingku
Kangen ning ati iki,
Ora sandiworo nanging nyoto tresnaku

Sabendino nganti keimpi-impi,
Ndukuh do atiku rino lan wengi
Aduh putri sing mripat biru
Rungokno tembang jroning atiku

Neng kamarku isih ono fotomu
Tak sawang tak elus yen arep turu
Aduh putri sing mripat biru
Kapan wong loro biso ketemu

reff :
Yen dewe sepi rasane,
Tanpo putri ning sandingku
Kangen ning ati iki,
Ora sandiworo nanging nyoto tresnaku

Sabendino nganti keimpi-impi,
Ndukuh do atiku rino lan wengi
Aduh putri sing mripat biru
Rungokno tembang jroning atiku

Neng kamarku isih ono fotomu
Tak sawang tak elus yen arep turu
Aduh putri sing mripat biru
Kapan wong loro biso ketemu

Aduh putri sing mripat biru
Kapan wong loro biso ketemu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *