Putri Mripat Biru


Putri Mripat Biru
Ciptaan : ??
Vokal : Slamet Riyadi
Produksi : ??

Rasane susah atiku,
Yen durung iso ketemu
Ketemu wong ayu,
Putri mripat biru sir-siran atiku

Yen dewe sepi rasane,
Tanpo putri ning sandingku
Kangen ning ati iki,
Ora sandiworo nanging nyoto tresnaku

Sabendino nganti keimpi-impi,
Ndukuh do atiku rino lan wengi
Aduh putri sing mripat biru
Rungokno tembang jroning atiku

Neng kamarku isih ono fotomu
Tak sawang tak elus yen arep turu
Aduh putri sing mripat biru
Kapan wong loro biso ketemu

reff :

Yen dewe sepi rasane,
Tanpo putri ning sandingku
Kangen ning ati iki,
Ora sandiworo nanging nyoto tresnaku

Sabendino nganti keimpi-impi,
Ndukuh do atiku rino lan wengi
Aduh putri sing mripat biru
Rungokno tembang jroning atiku

Neng kamarku isih ono fotomu
Tak sawang tak elus yen arep turu
Aduh putri sing mripat biru
Kapan wong loro biso ketemu

Aduh putri sing mripat biru
Kapan wong loro biso ketemu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Dww_LHbbU-s

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s