Kelingan (nur bayan)


nur-bayan_15
Versi: Nur Bayan

Kelingan aku marang sliramu,
Naliko biyen tak elus rambutmu..
Kroso ngangeni rino lan wengi,
Nanging saiki kowe wis lali..

Kelingan aku marang sliramu,
Naliko biyen tak gengem tanganmu..
Keroso adem ayem ing jiwo,
Nanging saiki kowe wis lungo..

Umpamane aku biso mbaleni wektu iku,
Pengen tak wenehne kabeh roso katresnanku..
Ora tak gae loro, utowo tak gae gelo..

Nanging saikine kabeh wis telat kanggoku,
Mergo kowe wis lungo ninggalke awakku..
Wis ben-ne aku dewe ngeling-eling sliramu,
Mugo nang kono kowe mulyo..

reff:
Kelingan aku marang sliramu,
Naliko biyen tak gengem tanganmu..
Keroso adem ayem ing jiwo,
Nanging saiki kowe wis lungo..

Umpamane aku biso mbaleni wektu iku,
Pengen tak wenehne kabeh roso katresnanku..
Ora tak gae loro, utowo tak gae gelo..

Nanging saikine kabeh wis telat kanggoku,
Mergo kowe wis lungo ninggalke awakku..
Wis ben-ne aku dewe ngeling-eling sliramu,
Mugo nang kono kowe mulyo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nwupancu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Kelingan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:00.05]Kelingan
[00:00.05]by: Nur Bayan
[00:30.05]
[00:32.05]>>>
[00:33.05]>>
[00:34.05]>
[00:35.05]Kelingan aku marang sliramu,
[00:42.59]Naliko biyen tak elus rambutmu..
[00:49.39]Kroso ngangeni rino lan wengi,
[00:55.58]Nanging saiki kowe wis lali..
[01:03.22]
[01:22.44]Kelingan aku marang sliramu,
[01:30.14]Naliko biyen tak gengem tanganmu..
[01:36.96]Keroso adem ayem ing jiwo,
[01:43.90]Nanging saiki kowe wis lungo..
[01:52.93]
[01:54.01]Umpamane aku biso mbaleni wektu iku,
[02:00.35]Pengen tak wenehne kabeh roso katresnanku.
[02:08.28]Ora tak gae loro,
[02:11.98]utowo tak gae gelo..
[02:20.00]
[02:22.63]Nanging saikine kabeh,
[02:26.30]wis telat kanggoku
[02:29.33]Mergo kowe wis lungo ninggalke awakku..
[02:35.66]Wis ben-ne aku dewe ngeling-eling sliramu,
[02:42.75]Mugo nang kono kowe mulyo..
[02:49.35]
[03:21.39]>>>
[03:22.39]>>
[03:23.39]>
[03:24.39]Kelingan aku marang sliramu,
[03:30.39]Naliko biyen tak gengem tanganmu..
[03:37.05]Keroso adem ayem ing jiwo,
[03:44.03]Nanging saiki kowe wis lungo..
[03:52.64]Umpamane aku biso mbaleni wektu iku,
[04:01.74]Pengen tak wenehne kabeh roso katresnanku..
[04:08.45]Ora tak gae loro,
[04:11.94]utowo tak gae gelo..
[04:19.98]Nanging saikine kabeh,
[04:26.37]wis telat kanggoku
[04:29.67]Mergo kowe wis lungo ninggalke awakku..
[04:36.38]Wis ben-ne aku dewe ngeling-eling sliramu,
[04:43.20]Mugo nang kono kowe mulyo..
[04:51.59]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s