Kelingan (nur bayan)

Versi: Nur Bayan

Kelingan aku marang sliramu,
Naliko biyen tak elus rambutmu..
Kroso ngangeni rino lan wengi,
Nanging saiki kowe wis lali..

Kelingan aku marang sliramu,
Naliko biyen tak gengem tanganmu..
Keroso adem ayem ing jiwo,
Nanging saiki kowe wis lungo..

Umpamane aku biso mbaleni wektu iku,
Pengen tak wenehne kabeh roso katresnanku..
Ora tak gae loro, utowo tak gae gelo..

Nanging saikine kabeh wis telat kanggoku,
Mergo kowe wis lungo ninggalke awakku..
Wis ben-ne aku dewe ngeling-eling sliramu,
Mugo nang kono kowe mulyo..

reff:
Kelingan aku marang sliramu,
Naliko biyen tak gengem tanganmu..
Keroso adem ayem ing jiwo,
Nanging saiki kowe wis lungo..

Umpamane aku biso mbaleni wektu iku,
Pengen tak wenehne kabeh roso katresnanku..
Ora tak gae loro, utowo tak gae gelo..

Nanging saikine kabeh wis telat kanggoku,
Mergo kowe wis lungo ninggalke awakku..
Wis ben-ne aku dewe ngeling-eling sliramu,
Mugo nang kono kowe mulyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *