Keblondrok

Versi: Nur Bayan

Sakdurunge aku wis nate matur
Yen sliramu pancen angel diatur
Dikandani ora ngerti, dituturi malah ndadi
Njur saiki getun sing kok temoni

Paribasane, koyo-koyone,
Pilih pilih tebu nanging oleh boleng
Disawang koyo jutawan, nganggo dasi sepatonan
Jebul nyatane mung apus-apusan

reff :
Bapak ibu dulur-dulur wis ngandani
Yen pancen awakmu rabiso ngerteni
Ra perduli kiwo-tengen malah nggondok ati mangkel
Jebul deweke ora keno dicekel

Mulane awakmu, ojo grusa-grusu
Pitutur wong tuwo mbokyo digunakno
Dadiyo peng-eling-eling yo ben ora keno beling
Getun mburi ajur mumur dadi siji

E…yae, mulane yen dikandani dirungokno
E…yae, ojo ngengkel sak penak karep udel-e
E…yae, pitutur wong tuwo yo pancen malati
E…yae, ojo sampek kowe mengko getun mburi

Kabeh mau keno digae tulodho
Yen tumindak ojo sembrono
Mugo-mugo ora nemoni olo
Ngunduh kamulyan ono uripmu

reff :
Sakdurunge aku wis nate matur
Yen sliramu pancen angel diatur
Dikandani ora ngerti, dituturi malah ndadi
Njur saiki getun sing kok temoni

Paribasane, koyo-koyone,
Pilih pilih tebu nanging oleh boleng
Disawang koyo jutawan, nganggo dasi sepatonan
Jebul nyatane mung apus-apusan

Mulane awakmu, ojo grusa-grusu
Pitutur wong tuwo mbokyo digunakno
Dadiyo peng-eling-eling yo ben ora keno beling
Getun mburi ajur mumur dadi siji

E…yae, mulane yen dikandani dirungokno
E…yae, ojo ngengkel sak penak karep udel-e
E…yae, pitutur wong tuwo yo pancen malati
E…yae, ojo sampek kowe mengko getun mburi

E…yae, mulane yen dikandani dirungokno
E…yae, ojo ngengkel sak penak karep udel-e
E…yae, pitutur wong tuwo yo pancen malati
E…yae, ojo sampek kowe mengko getun mburi

Kabeh mau keno digae tulodho
Yen tumindak ojo sembrono
Mugo-mugo ora nemoni olo
Ngunduh kamulyan ono uripmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *