Genduk Ayu

Versi: Nur Bayan

Genduk ayu wulandari,
Opo kowe ora ngerti
Sejatine tresnoku ra ono liyo
Mung siji kowe sing nang ati

reff :
Genduk ayu sing tak tresnani
Ra tak songko, ra tak kiro
Adoh aku moro, teko nggowo tresno
Jebul kowe wis karo wong liyo

Kok tegone awakmu, gawe gelo atiku
Medot katresnan sing wis ketali nang ati
Atiku ra karuan, nalikane pisahan
Keloro-loro, keronto-ronto nandang roso jroning dodo

Koyo lading sing kok tancepke dodoku
Nganti asat getih jroning sumsumku

reff :
Genduk ayu sing tak tresnani
Ra tak songko, ra tak kiro
Adoh aku moro, teko nggowo tresno
Jebul kowe wis karo wong liyo

Kok tegone awakmu, gawe gelo atiku
Medot katresnan sing wis ketali nang ati
Atiku ra karuan, nalikane pisahan
Keloro-loro, keronto-ronto nandang roso jroning dodo

Koyo lading sing kok tancepke dodoku
Nganti asat getih jroning sumsumku
Nganti asat getih jroning sumsumku

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *