Cinta Diiris Iris

Versi: Dadang Anesa

Cinta kula diiris-iris,
Batin bli njerit lan nangis
Kakang tegelen temen,
Nglelara cinta kula wong lagi demen

Lara ati angel tambane,
Susah ngilangakene
Lara bli bisa mari,
Sampe kapan masih krasa ning ati

reff :
Kakang langka melase, langka perasaane
Ngiris-ngiris cinta, nyakiti kula

Sampe nangis getih, pribasane kula
Dilelara cinta, sampe sengsara
Arep sambat ning sapa, kula tulung ning sapa
Ngobati laraning ati…

Lara ati angel tambane,
Susah ngilangakene
Lara bli bisa mari,
Sampe kapan masih krasa ning ati

reff :
Kakang langka melase, langka perasaane
Ngiris-ngiris cinta, nyakiti kula

Sampe nangis getih, pribasane kula
Dilelara cinta, sampe sengsara
Arep sambat ning sapa, kula tulung ning sapa
Ngobati laraning ati…

Cinta kula diiris-iris,
Batin bli njerit lan nangis
Kakang tegelen temen,
Nglelara cinta kula wong lagi demen

Lara ati angel tambane,
Susah ngilangakene
Lara bli bisa mari,
Sampe kapan masih krasa ning ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *