Ora Nyono Nyono

Versi: Susy Mardyana

Wektu malem minggu, ning pasar windu
Kowe tau janji, janji menyang aku
Yen kowe kuwi, arep nglamar aku
Nanging leh-ku nganggep, kowe mung mblenjani

Wektu malem minggu, ning pasar windu
Kowe tau janji, janji menyang aku
Yen kowe kuwi, arep nglamar aku
Nanging leh-ku nganggep, kowe mung mblenjani

reff :
Ra nyono-nyono, ra nyono-nyono
Kowe teko menyang omahku
Ra nyono-nyono, ra nyono-nyono
Kowe nemoni wong tuaku

Deg-degan rasane jantungku
Adem panas rasane kringetku

Wektu malem minggu, ning pasar windu
Kowe tau janji, janji menyang aku
Yen kowe kuwi, arep nglamar aku
Nanging leh-ku nganggep, kowe mung mblenjani

reff :
Wektu malem minggu, ning pasar windu
Kowe tau janji, janji menyang aku
Yen kowe kuwi, arep nglamar aku
Nanging leh-ku nganggep, kowe mung mblenjani

Wektu malem minggu, ning pasar windu
Kowe tau janji, janji menyang aku
Yen kowe kuwi, arep nglamar aku
Nanging leh-ku nganggep, kowe mung mblenjani

reff :
Ra nyono-nyono, ra nyono-nyono
Kowe teko menyang omahku
Ra nyono-nyono, ra nyono-nyono
Kowe nemoni wong tuaku

Deg-degan rasane jantungku
Adem panas rasane kringetku

Wektu malem minggu, ning pasar windu
Kowe tau janji, janji menyang aku
Yen kowe kuwi, arep nglamar aku
Nanging leh-ku nganggep, kowe mung mblenjani

Lay lay lay lay lay, lay lay lay lay lay
Lay lay lay lay lay, lay lay lay lay lay
Lay lay lay lay lay, lay lay lay lay lay
Lay lay lay lay lay, lay lay lay lay lay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *