Lali Lalian

Versi: Lisa Rahmawati

Raino wengi, dewekan mangu-mangu
Keroso susah, ati hang isun lakoni
Paran maning, kadung wis wayah dalu
Sing kuwat nyonggo, lorone ati

Jalarane, fitnah sing ono bukti
Gampang percoyo, ugo riko ugemi
Padahal bengen, ngomong welas temenanan
Sing weruho riko, lali ring mburian

reff :
Saikine riko wis suloyo
Sing arep maning lali-lalian
Prandane bengen riko janji
Welas tumekane pati
Kok nyatane disulayani

reff :
Raino wengi, dewekan mangu-mangu
Keroso susah, ati hang isun lakoni
Paran maning, kadung wis wayah dalu
Sing kuwat nyonggo, lorone ati

Jalarane, fitnah sing ono bukti
Gampang percoyo, ugo riko ugemi
Padahal bengen, ngomong welas temenanan
Sing weruho riko, lali ring mburian

reff :
Saikine riko wis suloyo
Sing arep maning lali-lalian
Prandane bengen riko janji
Welas tumekane pati
Kok nyatane disulayani
Kok nyatane disulayani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *