Wis Entok Sabare

Versi: Ghana Angghara

Kakang wis entok sabare
Due rabi slalu disakiti
Wis cukup kakang sampe ning kene
Sira nok pancen wis tegel pisan

Rumah tangga wis lawas jamane
Tapi sayang durung ana buktine
Senajan kakange masih demen
Kakang wis ora sanggup sun nyanggane

reff :
Duh wong ayu, sira ana ning endi
Sampe tega ninggal anak lan laki

Duh wong ayu, sira kapan elinge
Saban dina pengen senengan bae

Ora mikir akibate, sampe klalen segalane
Ora eling keluarga, sampe kakang menderita

Rumah tangga wis lawas jamane
Tapi sayang durung ana buktine
Senajan kakange masih demen
Kakang wis ora sanggup sun nyanggane

reff :
Duh wong ayu, sira ana ning endi
Sampe tega ninggal anak lan laki

Duh wong ayu, sira kapan elinge
Saban dina pengen senengan bae

Ora mikir akibate, sampe klalen segalane
Ora eling keluarga, sampe kakang menderita

Kakang wis entok sabare
Due rabi slalu disakiti
Wis cukup kakang sampe ning kene
Sira nok pancen wis tegel pisan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *