Tresnaku Tresnamu

Versi: Ariva

PADHANGE REMBULAN, ONO ING WENGI IKI
MADHANGI TRESNAKU TRESNAMU..
LINTANG KANG GUMEBYAR, MINONGKO DADI SEKSI
TRESNAKU UGO TRESNAMU..

TRESNAKU TRESNAMU, KOYO LANGIT KANG BIRU
NADYAN MENDUNG RA SEMU TRESNAKU..
RANTANE ATIKU MARANG SLIRAMU
SOYO AGUNG TRESNAKU TRESNAMU..

reff :
PADHANGE REMBULAN, ONO ING WENGI IKI
MADHANGI TRESNAKU TRESNAMU..
LINTANG KANG GUMEBYAR, MINONGKO DADI SEKSI
TRESNAKU UGO TRESNAMU

TRESNAKU TRESNAMU, KOYO LANGIT KANG BIRU
NADYAN MENDUNG RA SEMU TRESNAKU..
RANTANE ATIKU MARANG SLIRAMU
SOYO AGUNG TRESNAKU TRESNAMU..

TRESNAKU TRESNAMU, KOYO LANGIT KANG BIRU
NADYAN MENDUNG RA SEMU TRESNAKU..
RANTANE ATIKU MARANG SLIRAMU
SOYO AGUNG TRESNAKU TRESNAMU..
SOYO AGUNG TRESNAKU TRESNAMU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *