Sengkuni Nyaleg

Versi: Didi Kempot

Mowo areng, geni ning anglo
Manggang pitik, sumuk kepengen ngaso
Tepas-tepas, tepase wilah pring
Sing nepasi keno keluk nganti wahing

Wahing…,
Sengkuni pancene ndomble lambene
Mencla mencle omongane
Tepas-tepas, kepengen ngebong atine
Wong cilik, sing wis mudeng karepe

Mowo areng kayune sambi
Awet urip sewengi ora mati
Yen ra temen, mbok ojo janji
Wong cilik kesuwen sing nunggu janji

reff :
Mowo areng, geni ning anglo
Manggang pitik, sumuk kepengen ngaso
Tepas-tepas, tepase wilah pring
Sing nepasi keno keluk nganti wahing

Wahing…,
Sengkuni pancene ndomble lambene
Mencla mencle omongane
Tepas-tepas, kepengen ngebong atine
Wong cilik, sing wis mudeng karepe

Mowo areng kayune sambi
Awet urip sewengi ora mati
Yen ra temen, mbok ojo janji
Wong cilik kesuwen sing nunggu janji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *