Neng Gang Peteng

Versi: Didi Kempot

Aku cah ora nduwe, koyo kancaku kae
Nanging soal pacaran, nduwe carane dewe
Sing luwih nyenengake,
Pancen yo rodo ngguyokke

Nanging aduh emane, gang gang sing peteng mau
Podo dipasangi lampu,
Gelaku ra karuan, arep nesu mbek sopo
Bisoku mung nyokot driji

Ning gang sing remeng-remeng
Aku bebas jiwit-jiwitan
Ning gang sing remeng-remeng
Aku biso kangen-kangenan

Nyenengke, nyenengke, nyenengke

reff :
Aku cah ora nduwe, koyo kancaku kae
Nanging soal pacaran, nduwe carane dewe
Sing luwih nyenengake,
Pancen yo rodo ngguyokke

Nanging aduh emane, gang gang sing peteng mau
Podo dipasangi lampu,
Gelaku ra karuan, arep nesu mbek sopo
Bisoku mung nyokot driji

Ning gang sing remeng-remeng
Aku bebas jiwit-jiwitan
Ning gang sing remeng-remeng
Aku biso kangen-kangenan

Nyenengke, nyenengke, nyenengke

Ning gang sing remeng-remeng
Aku bebas jiwit-jiwitan
Ning gang sing remeng-remeng
Aku biso kangen-kangenan

Nyenengke, nyenengke, oh nyenengke

Ning gang sing remeng-remeng
Aku bebas jiwit-jiwitan
Ning gang sing remeng-remeng
Aku biso kangen-kangenan

Nyenengke, oh nyenengke, nyenengke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *