Memory Desember

Versi: Didi Kempot

Saben wanito nduweni crito, kuwi uwis mesti
Sing disimpen primpen, nong njero ati ora bakal lali
Kanggo awakmu, lembaran mau wis to alami
Deksik lan katresnan, ing wektu kuwi murupno atimu

Howo adem sing tak rasakake, wengi kuwi
Dek’e teko ning ulang taunmu…

reff :
Kowe digandeng, kowe dirangkul, o gawe meri
Aku mesakake rangkulan mau, jebul sing pungkasan
Aku kancamu biso ngrasakke, sing kok alami
Memory desember, banget lehi nandes ning jero atimu

Howo adem sing tak rasakake, wengi kuwi
Dek’e teko ning ulang taunmu…

reff :
Kowe digandeng, kowe dirangkul, o gawe meri
Aku mesakake rangkulan mau, jebul sing pungkasan
Aku kancamu biso ngrasakke, sing kok alami
Memory desember, banget lehi nandes ning jero atimu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *