Dudu Jodohne (ghana angghara)

Versi: Ghana Angghara

Masih kelingan, kakang masih kebayang
Waktu sira janji, janji wong loroan
Nang apa sekien sira, tega gawe lelara

Tapi disayang, cintane kanggo dolanan
Senajan kakang rela, sira milih wong liyan
Bokat wis kudune, kakang dudu jodohne

reff :
Wis percuma, kakang demen ning sira
Wis percuma, kakang eman ning sira

Kanggo apa, demenan bli bahagia
Karna wong tua, sing dadi penghalang

Bokat sira, pengen luru
Sing sugih lan sing ganteng
Bokat sira karo kita, uripe dadi sengsara
Karna kakang, ngrasa wong ora duwe

Tapi disayang, cintane kanggo dolanan
Senajan kakang rela, sira milih wong liyan
Bokat wis kudune, kakang dudu jodohne

reff :
Wis percuma, kakang demen ning sira
Wis percuma, kakang eman ning sira

Kanggo apa, demenan bli bahagia
Karna wong tua, sing dadi penghalang

Bokat sira, pengen luru
Sing sugih lan sing ganteng
Bokat sira karo kita, uripe dadi sengsara
Karna kakang, ngrasa wong ora duwe

Masih kelingan, kakang masih kebayang
Waktu sira janji, janji wong loroan
Nang apa sekien sira, tega gawe lelara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *