Diiris Iris

Versi: Titin Jayanti

Diiris-iris, atiku koyo buncis
Dirajang-rajang, atiku koyo brambang
Naliko weruh, fotomu ning dompetmu
Berduaan, berpelukan karo wong liyan

Diremuk-remuk, atiku dadi bubuk
Diejur-ejur, atiku nganti mawut
Naliko aku, tuku bakso ning prapatan
Sampeane numpak motor beboncengan,
Karo wadon liyan

reff :
Tak rewangi dodol kalung, dodol gelang
Supoyone sampean biso berkembang
Bareng maju, biso nge-top biso kondang
Banjur lali, wongmah sing mbantu berjuang

Sampean kedanan opo, lali daratan
Elingo wektu susah, ora biso mangan

Diremuk-remuk, atiku dadi bubuk
Diejur-ejur, atiku nganti mawut
Naliko aku, tuku bakso ning prapatan
Sampeane numpak motor beboncengan,
Karo wadon liyan

reff :
Tak rewangi dodol kalung, dodol gelang
Supoyone sampean biso berkembang
Bareng maju, biso nge-top biso kondang
Banjur lali, wongmah sing mbantu berjuang

Sampean kedanan opo, lali daratan
Elingo wektu susah, ora biso mangan

Diremuk-remuk, atiku dadi bubuk
Diejur-ejur, atiku nganti mawut
Naliko aku, tuku bakso ning prapatan
Sampeane numpak motor beboncengan,
Karo wadon liyan

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *