Setengah Kopling

Versi: Didi Kempot

Aduh ning, rasane sirahku pusing
Neng petengan, dikancani topi miring
Grayah-grayah, rumangsaku kacang garing
Tak cekel, jebule kalajengking

Aduh ning, lingsir wengi ganti enjing
Mripat ngantuk, nyawang putu pating pleding
Bantal suwek, rowak-rawek mambu pesing
Mulih esuk, mabuk setengah kopling

reff :
Aduh ening, nengopo kowe ra eling
Manuk kacerku, sing neng kurungan
Wulune nganti mbrodol, neng kene isih nyanthol
Gondhal-gandhul, tak sawang dewe

Aduh ening, nengopo kowe ra eling
Manuk kacerku, sing ngoceh wanci enjing
Klambiku tak lebokke, manukku tak etokke
Saben ngoceh, kelingan kowe

Aduh ning, rasane sirahku pusing
Neng petengan, dikancani topi miring
Grayah-grayah, karepku kepengin nyanding
Eling kowe, mabuk setengah kopling

reff :
Aduh ening, opo kowe ora eling
Manuk kacerku, sing neng kurungan
Wulune nganti mbrodol, neng kene isih nyanthol
Gondhal-gandhul, tak sawang dewe

Aduh ening, nengopo kowe ra eling
Manuk kacerku, sing ngoceh wanci enjing
Klambiku tak lebokke, manukku tak etokke
Saben ngoceh, kelingan kowe

Aduh ning, rasane sirahku pusing
Neng petengan, dikancani topi miring
Grayah-grayah, karepku kepengin nyanding
Eling kowe, mabuk setengah kopling
Eling kowe, mabuk setengah kopling

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *