Konco Tonggo Deso

Versi: Didi Kempot

Wayah wengi udan ngriwis sing tak rungu,
Ati iki nangis kelingan pamitmu..
Rasane ora percoyo, krungu sliramu neng kono
Andum tresno karo konco tonggo deso..

Langit mendhung atiku sansoyo linglung,
Koyo ngene rasane uwong kesandhung..
Aduh bopo aduh biyung, pripun biyen nggaene petung,
Anak mantu sampean, mung gawe bingung..

reff :
Beling sing neng dalan, nancep natoni sikilku
Ra tak roso senajan nglarani aku..
Kowe wis ra eling, kepiye biyen pamitmu
Neng nyatane nggandheng wong tonggo desaku..

reff :
Langit mendhung atiku sansoyo linglung,
Koyo ngene rasane uwong kesandhung..
Aduh bopo aduh biyung, pripun biyen nggaene petung,
Anak mantu sampean, mung gawe bingung..

reff :
Beling sing neng dalan, nancep natoni sikilku
Ra tak roso senajan nglarani aku..
Kowe wis ra eling, kepiye biyen pamitmu
Neng nyatane nggandheng wong tonggo desaku..

Wayah wengi udan ngriwis sing tak rungu,
Ati iki nangis kelingan pamitmu..
Rasane ora percoyo, krungu sliramu neng kono
Andum tresno karo konco tonggo deso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *