Kepikiran

Versi: Didi Kempot

Wayah wengi wayahe turu,
Padang mripatku..
Kepikiran calon bojoku,
Adoh parane..

Tak rasak-rasakke,
Semedhot neng jroning ati..
Yen tak pikir-pikir,
Soyo suwe awak soyo kuru..
Ho ho ho… hoh ho hooo…

reff :
Aku ra gelem, aku ra seneng
Yen aku terus mbok kon ngenteni..
AWakku kuru, mikirke kowe
Yen bengi aku ra iso turu..
Yang…, yang…, sayangku..
Yang…, yang…, sayangku..

Tak rasak-rasakke,
Semedhot neng jroning ati..
Yen tak pikir-pikir,
Soyo suwe awak soyo kuru..
Ho ho ho… hoh ho hooo…

reff :
Aku ra gelem, aku ra seneng
Yen aku terus mbok kon ngenteni..
AWakku kuru, mikirke kowe
Yen bengi aku ra iso turu..
Yang…, yang…, sayangku
Yang…, yang…, sayangku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *