Umpamane

Versi: Didi Kempot

Umpamane…, atiku biso kondho
Neng kowe…, mesti bakal cerito..
Gedhene tresnaku, ra biso dituku
Nganti ilang nyowo, sing ono jroning uripku..

Umpamane…, mbiyen ra keno godha
Seprene…, mesti tansah setio..
Ngancani nangisku, sing ngusap eluhku
Kowe wis ra cedhak karo aku..

reff :
Kolang kaling, kolang kaling gulo glali
Wit aren mangklung neng kali..
Yen sik eling, tak suwun enggalo bali
Kangen neng kene aku ngenteni..

Umpamane…, aku wong sugih bondho
Seprene…, kowe mesti ra lungo..
Neng kudu kepiye, nyatane mung ngene
Aku pancen wong ora nduwe..

reff :
Kolang kaling, kolang kaling gulo glali
Wit aren mangklung neng kali..
Yen sik eling, tak suwun enggalo bali
Kangen neng kene, aku ngenteni..

Umpamane…, aku wong sugih bondho
Seprene…, kowe mesti ra lungo..
Neng kudu kepiye, nyatane mung ngene
Aku pancen wong ora nduwe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *