Sing Ati Ati



Versi: Didi Kempot

Kondho tresno sak durunge lungo,
Kondho tresno ben atiku lego..
Gawenen aku tatag anglakoni,
Ing sak jroning aku nunggu kowe bali..

Sing ati ati sayang ojo ilang kangenmu,
Bisikono jenengku sak durunge kowe turu..
Sing ati ati sayang percoyo-o neng aku,
Aku setio ngenteni ben atiku sepi..

reff:
Pandengen aku ngarepke pisahan,
Rangkulen aku roso sing tenanan..
Gawenen aku tatag anglakoni,
Ing sak jroning aku nunggu kowe bali..

Sing ati ati sayang ojo ilang kangenmu,
Bisikono jenengku sak durunge kowe turu..
Sing ati ati sayang percoyo-o neng aku,
Aku setio ngenteni ben atiku sepi..

reff:
Gawenen aku tatag anglakoni,
Ing sak jroning aku nunggu kowe bali..

Sing ati ati sayang ojo ilang kangenmu,
Bisikono jenengku sak durunge kowe turu..
Sing ati ati sayang percoyo-o neng aku,
Aku setio ngenteni ben atiku sepi..
———————
[ver: lyrics]
[id: lcpzopci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Sing Ati Ati]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:00.02]Sing Ati Ati
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:34.02]
[00:36.02]>>>
[00:37.02]>>
[00:38.02]>
[00:39.02]Kondho tresno
[00:42.70]sak durunge lungo,
[00:47.52]Kondho tresno
[00:53.19]ben atiku lego..
[01:00.11]Gawenen aku
[01:04.61]tatag anglakoni,
[01:09.29]Ing sak jroning
[01:12.65]aku nunggu kowe bali..
[01:19.02]
[01:20.77]Sing ati ati sayang
[01:25.09]ojo ilang kangenmu,
[01:31.14]Bisikono jenengku
[01:35.76]sak durunge kowe turu..
[01:41.00]Sing ati ati sayang
[01:47.11]percoyo-o neng aku,
[01:52.98]Aku setio ngenteni
[01:57.29]ben atiku sepi..
[02:02.84]
[02:33.02]>>>
[02:34.02]>>
[02:35.02]>
[02:36.02]Pandengen aku
[02:40.11]ngarepke pisahan,
[02:45.44]Rangkulen aku
[02:50.81]roso sing tenanan..
[02:56.74]Gawenen aku
[03:02.10]tatag anglakoni,
[03:06.97]Ing sak jroning
[03:10.65]aku nunggu kowe bali..
[03:16.39]
[03:18.39]Sing ati ati sayang
[03:23.13]ojo ilang kangenmu,
[03:28.69]Bisikono jenengku
[03:33.05]sak durunge kowe turu..
[03:39.36]Sing ati ati sayang
[03:44.91]percoyo-o neng aku,
[03:50.34]Aku setio ngenteni
[03:54.83]ben atiku sepi..
[04:00.39]
[04:44.03]>>>
[04:45.03]>>
[04:46.03]>
[04:47.03]Gawenen aku
[04:51.64]tatag anglakoni,
[04:56.33]Ing sak jroning
[04:59.57]aku nunggu kowe bali..
[05:05.87]
[05:07.43]Sing ati ati sayang
[05:12.61]ojo ilang kangenmu,
[05:17.98]Bisikono jenengku
[05:22.66]sak durunge kowe turu..
[05:28.34]Sing ati ati sayang
[05:33.83]percoyo-o neng aku,
[05:39.82]Aku setio ngenteni
[05:44.00]ben atiku sepi..
[05:47.00]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s