Sing Ati Ati

Versi: Didi Kempot

Kondho tresno sak durunge lungo,
Kondho tresno ben atiku lego..
Gawenen aku tatag anglakoni,
Ing sak jroning aku nunggu kowe bali..

Sing ati ati sayang ojo ilang kangenmu,
Bisikono jenengku sak durunge kowe turu..
Sing ati ati sayang percoyo-o neng aku,
Aku setio ngenteni ben atiku sepi..

reff:
Pandengen aku ngarepke pisahan,
Rangkulen aku roso sing tenanan..
Gawenen aku tatag anglakoni,
Ing sak jroning aku nunggu kowe bali..

Sing ati ati sayang ojo ilang kangenmu,
Bisikono jenengku sak durunge kowe turu..
Sing ati ati sayang percoyo-o neng aku,
Aku setio ngenteni ben atiku sepi..

reff:
Gawenen aku tatag anglakoni,
Ing sak jroning aku nunggu kowe bali..

Sing ati ati sayang ojo ilang kangenmu,
Bisikono jenengku sak durunge kowe turu..
Sing ati ati sayang percoyo-o neng aku,
Aku setio ngenteni ben atiku sepi..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *