Seru Welase

Versi: Reny Farida

SAKAT RIKO TINGGAL, MUNG KARI ANGENAN
YO SING ONO PARAN-PARAN, ISUN RIKO TINGGAL
RIKO WIS ONO RING KONO, MERGANE RIKO MUNG KARI SUKMO
ANTENONO RING ALAM KONO, SUN MUNG BISO NDUNGO

SERU…WELASE…, SERU…KANGENE…
SERU…WELASE…, SERU…KANGENE…

SAKAT RIKO TINGGAL, MUNG KARI ANGENAN
YO SING ONO PARAN-PARAN, ISUN RIKO TINGGAL

reff :
NONO UNIKE…, NONO SELAWASE…
NONG KARI ANGENAN, ATI KROSO ROSO
MERGO RIKO SING ONO, ISUN KIRIMAKEN DUNGO
MYAKNE TENTREM RING KONO, TENTREM RING KONO…

reff :
SAKAT RIKO TINGGAL, MUNG KARI ANGENAN
YO SING ONO PARAN-PARAN, ISUN RIKO TINGGAL
RIKO WIS ONO RING KONO, MERGANE RIKO MUNG KARI SUKMO
ANTENONO RING ALAM KONO, SUN MUNG BISO NDUNGO

SERU…WELASE…, SERU…KANGENE…
SERU…WELASE…, SERU…KANGENE…

SAKAT RIKO TINGGAL, MUNG KARI ANGENAN
YO SING ONO PARAN-PARAN, ISUN RIKO TINGGAL

reff :
NONO UNIKE…, NONO SELAWASE…
NONG KARI ANGENAN, ATI KROSO ROSO
MERGO RIKO SING ONO, ISUN KIRIMAKEN DUNGO
MYAKNE TENTREM RING KONO, TENTREM RING KONO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *