Golek Jodo

Versi: Ardi ft. Lisa

Pr :
Kakang mas, aku arep kondo
Yen sliramu, opo pancen bener tresno
Ayo enggal, matur wong tuywo
Jo kesuwen, dadak ngenteni opo

Lk :
Yen aku dik, gelem gelem wae
Yo mangkono, pancen kuwi karepku
Nanging aku, wong ora nduwe
Opo mengko wong tuwamu setuju

reff :
Pr :
Jo kuatir, yen perkoro kuwi
Rojobrono biso digoleki

Lk :
Yo mung siji, sing tak anti anti
Sing penting tentrem neng ati

Pr :
Klambi ijo, rambute dowo
Pacak’ane sajak merak ati

Lk :
Nduwe bojo, kang prasetyo
Yo kuwi sing tak goleki

reff :
Pr :
Kakang mas, aku arep kondo
Yen sliramu, opo pancen bener tresno
Ayo enggal, matur wong tuywo
Jo kesuwen, dadak ngenteni opo

Lk :
Yen aku dik, gelem gelem wae
Yo mangkono, pancen kuwi karepku
Nanging aku, wong ora nduwe
Opo mengko wong tuwamu setuju

reff :
Pr :
Jo kuatir, yen perkoro kuwi
Rojobrono biso digoleki

Lk :
Yo mung siji, sing tak anti anti
Sing penting tentrem neng ati

Pr :
Klambi ijo, rambute dowo
Pacak’ane sajak merak ati

Lk :
Nduwe bojo, kang prasetyo
Yo kuwi sing tak goleki

Pr :
Jo kuatir, yen perkoro kuwi
Rojobrono biso digoleki

Lk :
Yo mung siji, sing tak anti anti
Sing penting tentrem neng ati

Pr :
Klambi ijo, rambute dowo
Pacak’ane sajak merak ati

Lk :
Nduwe bojo, kang prasetyo
Yo kuwi sing tak goleki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *