Isin Isin

Versi: Didi Kempot

Konco-konco wis do ngerti,
Kowe suwe dadi pacarku..
Nggumun banget mikirake,
Lha kok mung ngene dadine..

Uwis tau tak cucup pipimu,
Uwis tau tak rangkul pundakmu..
Ngopo to [i es i en -i-es-i-en],
Isin isin nyeluk sayang mbek aku..

Yen kencan wis bola-bali,
Tak etung meh saben wengi..
Nggumun banget mikirake,
Lha kok mung ngene dadine..

Uwis tau tak cucup pipimu,
Uwis tau tak rangkul pundakmu..
Ngopo to [i es i en -i-es-i-en],
Isin isin nyeluk sayang mbek aku..

reff :
Konco-konco wis do ngerti,
Kowe suwe dadi pacarku..
Nggumun banget mikirake,
Lha kok mung ngene dadine..

Uwis tau tak cucup pipimu,
Uwis tau tak rangkul pundakmu..
Ngopo to [i es i en -i-es-i-en],
Isin isin nyeluk sayang mbek aku..

Yen kencan wis bola-bali,
Tak etung meh saben wengi..
Nggumun banget mikirake,
Lha kok mung ngene dadine..

Uwis tau tak cucup pipimu,
Uwis tau tak rangkul pundakmu..
Ngopo to [i es i en -i-es-i-en],
Isin isin nyeluk sayang mbek aku..
Isin isin nyeluk sayang mbek aku

Uwis tau tak cucup pipimu,
Uwis tau tak rangkul pundakmu..
Ngopo to [i es i en -i-es-i-en],
Isin isin nyeluk sayang mbek aku..

Isin isin nyeluk sayang mbek aku..
Isin isin nyeluk sayang mbek aku..
Isin isin nyeluk sayang mbek aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *