Dalan Memory (tio)

Versi : Tio

Dalan iki, ngelengake
Nalikane aku lan kowe,
Wong loro jamane,
Podo tresnane..

Ora ngiro, koyo ngene
Bedo karo sing tak rasakke,
Uwis bedo, rasane
Pancen wis bedo..

Kudu ngene..,
Opo kudu mengkene..
Yen uwis digariske,
Kudu pisah slirane,
Aku menungso, mung tansah ngetutke..

Kudu ngene,
Lilo sing dirasakke..
Mestine aku kowe wis podo ngertine,
Yen wis ra tresno, opo gunane..

Dalan iki, tak lewati
Kroso kowe neng njero ati,
Nyatoni atiku, durung biso lali..
Wooo..huwo owoo…

Dalan iki, ngelengake
Nalikane aku lan kowe,
Wong loro jamane,
Podo tresnane..

Ora ngiro, koyo ngene
Bedo karo sing tak rasakke,
Uwis bedo, rasane
Pancen wis bedo..

Kudu ngene..,
Opo kudu mengkene..
Yen uwis digariske,
Kudu pisah slirane,
Aku menungso, mung tansah ngetutke..

Kudu ngene,
Lilo sing dirasakke..
Mestine aku kowe wis podo ngertine,
Yen wis ra tresno, opo gunane..

Dalan iki, tak lewati
Kroso kowe neng njero ati,
Nyatoni atiku, durung biso lali..

Durung biso lali..
Durung biso lali..
Durung biso lali..
Durung biso lali..

5 comments

  • mas, niki youtube-e mboten saget ditingali… saget diupload maneh mas…?

  • mas, leresan. Mang kirim dateng ryan_manis88@outlook.com mp*3nipun.
    matur suwun.

    • Mohon maaf sebelumnya, diarsip saya dalam memory ternyata versi tio, berbagi link sudah saya kunjungi namun tidak menemukan yang versi didi kempot, dulu memang pernah menyimpan, kemudian karena hardisk tidak mencukupi file mp3 & flvnya saya hapus, karena waktu itu saya berpikiran untuk apa saya simpan toh diyoutube sudah ada. belakangan saya ketahui video diyoutube tidak selamanya permanen ada. Sekarang saya juga merasa ‘getun’, sekali lagi mohon maaf atas ketidak-nyamanan ini.

  • geh, mboten nopo2. matur suwun, mas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *