Akonono Aku

Versi: Didi Kempot

Wis tak lakoni, tresno lan roso perihku
Remuk rasaning uripku, yen eling tresnamu
Sing ono ati, tenane kowe ngerti
Tenane kowe ra lali, opo aku sing salah ngerteni..

O ho aku, mung pingin kok akoni
Gedene tresnaku, koyo sing ono jroning impenku
Tak liwati, sisane wektu iki
Esuk awan wengi, nganti ilange nyawaku iki..
o..o..o..o…o..,o..o..o..o..o..o..

reff :
Senajan kuwi, mung ono jroning ngimpi
Mung ono jroning ati,
Nganti seprene wis tak lakoni
Sing ono ati, tenane kowe ngerti
Tenane kowe ra lali, opo aku sing salah ngerteni..

O ho aku, mung pingin kok akoni
Gedene tresnaku, koyo sing ono jroning impenku
Tak liwati, sisane wektu iki
Esuk awan wengi, nganti ilange nyawaku iki..

O ho aku, mung pingin kok akoni
Gedene tresnaku, koyo sing ono jroning impenku
Tak liwati, sisane wektu iki
Esuk awan wengi, nganti ilange nyawaku iki..
o..o..o..o…o..,o..o..o..o..o..o..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *