Nasib (dian anic)

“Nasib” Dian Anic

Kakang kepriben, kula ora bisa klalen
Kula pengen kelakon, bagen arang ketunggon
Najan weru duwe anak rabi, tapi kula seneng ning ati
Kula nrima kawin diwayu, asal bisa bagi waktu

Kakang kepriben, kula ora bisa klalen
Kula pengen kelakon, bagen arang ketunggon

reff :
Bagen akeh pemuda, sing masih bujangan
Ati kula tresna, cuma ning sampean

Bokat wis kudune, bokat wis nasibe
Cuma ning sampean. sing dadi jodone
Mengkeneng demen rasane, demen ana sing duwe
Angel temen ngilangaken, ati kula demen

Kakang kepriben, kula ora bisa klalen
Kula pengen kelakon, bagen arang ketunggon

reff :
Bagen akeh pemuda, sing masih bujangan
Ati kula tresna, cuma ning sampean

Bokat wis kudune, bokat wis nasibe
Cuma ning sampean. sing dadi jodone
Mengkeneng demen rasane, demen ana sing duwe
Angel temen ngilangaken, ati kula demen

Kakang kepriben, kula ora bisa klalen
Kula pengen kelakon, bagen arang ketunggon
Najan weru duwe anak rabi, tapi kula seneng ning ati
Kula nrima kawin diwayu, asal bisa bagi waktu

Kakang kepriben, kula ora bisa klalen
Kula pengen kelakon, bagen arang ketunggon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *