Geger

Versi: Iis Apita

Ah..ah…ah…ahhh……

Tiwas pikir, pikir nikahan
Arep kawinan sampe ora sida
Mengapa sampean mbatalaken
Tiwas geger gawe wirangaken

Tangga batur wis geger kabeh
Ulah karo sampean arep kawinan
Janji sampean arep beneran
Tapi buktine cuma bohongan

reff :
Wis pikir sampean bohongan
Rasaning ati dalan sepisan

Janji sampean bli ditepati
Lara ati bli bisa diobati

Tiwas pikir, pikir nikahan
Arep kawinan sampe ora sida
Mengapa sampean mbatalaken
Tiwas geger gawe wirangaken

reff :
Wis pikir sampean bohongan
Rasaning ati dalan sepisan

Janji sampean bli ditepati
Lara ati bli bisa diobati

Tiwas pikir, pikir nikahan
Arep kawinan sampe ora sida
Mengapa sampean mbatalaken
Tiwas geger gawe wirangaken

Tangga batur wis geger kabeh
Ulah karo sampean arep kawinan
Janji sampean arep beneran
Tapi buktine cuma bohongan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *