Kencar Kencar

Versi: Hj. Rina Iriani ft. Didi Kempot

Lk :
Bu…, kulo badhe mantuk
Jagone pun kluruk, sampun para esuk
Pr :
Mas…, mbok ojo kesusu
Aku durung krungu, piye laporanmu

Lk :
Bu…, kulo badhe matur
Sanak lan sedulur, sedoyo sami akur
Pr :
Yen nggayuh urip makmur
Ojo do mung nglindur, mbesok ben ora kojur

reff :
Lk : Karanganyar bu, dalane alus [mulus]
Pr : Kencar-kencar mas, lampu kuthane
Lk : Ojo samar, yen pancen tulus
Pr : Mesti klakon mas, gegayuhane

reff :
Lk :
Bu…, kulo badhe mantuk
Jagone pun kluruk, sampun para esuk
Pr :
Mas…, mbok ojo kesusu
Aku durung krungu, piye laporanmu

Lk :
Bu…, kulo badhe matur
Sanak lan sedulur, sedoyo sami akur
Pr :
Yen nggayuh urip makmur
Ojo do mung nglindur, mbesok ben ora kojur

reff :
Lk : Karanganyar bu, dalane alus [mulus]
Pr : Kencar-kencar mas, lampu kuthane
Lk : Ojo samar, yen pancen tulus
Pr : Mesti klakon mas, gegayuhane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *