Tendo Biru

Versi: Didi Kempot

Kembang mayang sing ning ngisor tendo biru
Ra tak nyono mantene jebul calonku
Wong sing nyanding sliramu kudune aku
Lungguh jejer ono ing ngareping tamu

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo…, ningopo kowe ngumbar janji

reff :
Kudune awakku, sing dadi rojo sedalu
Uwong liyo malah sing dadi bojomu
Kudune awakku, sing ngrasake wulan madu
Wurung seneng, malah kesikso batinku

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo…, ningopo kowe ngumbar janji

reff :
Kudune awakku, sing dadi rojo sedalu
Uwong liyo malah sing dadi bojomu
Kudune awakku, sing ngrasake wulan madu
Wurung seneng, malah kesikso batinku

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo…, ningopo kowe ngumbar janji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *