Tendo Biru


Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : IMC Duta Records

Kembang mayang sing ning ngisor tendo biru
Ra tak nyono mantene jebul calonku
Wong sing nyanding sliramu kudune aku
Lungguh jejer ono ing ngareping tamu

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo…, ningopo kowe ngumbar janji

reff :
Kudune awakku, sing dadi rojo sedalu
Uwong liyo malah sing dadi bojomu
Kudune awakku, sing ngrasake wulan madu
Wurung seneng, malah kesikso batinku

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo…, ningopo kowe ngumbar janji

reff :
Kudune awakku, sing dadi rojo sedalu
Uwong liyo malah sing dadi bojomu
Kudune awakku, sing ngrasake wulan madu
Wurung seneng, malah kesikso batinku

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo…, ningopo kowe ngumbar janji

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=iCUtTivjBOY

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s