Mbakyu Jamu

Versi: Edy Sofyan ft. Safira

Lk : Mbakyu jamu pancen ayu
Pr : Opo iyo toh
Lk : Ndang rinio aku mau
Pr : Mau opo
Lk : Mau jamu pegel linu
Pr : Linu opo
Lk : Linu jeroning dodoku

Pr : Kembang mlati nduwur klopo
Lk : Opo iyo toh
Pr : Loro ati keneng opo
Lk : Ra’ opo-opo
Pr : Ndang cepetan golek tombo
Lk : Tombo sopo
Pr : Pilih prawan opo rondo

reff :
Lk :
Aku mau, aku mau
Mbakyu jamu sing dadi bojoku
Cantik rupamu, lembut hatimu
Sumpah mati kucinta padamu

Pr :
Ku tak mau, ku tak mau
Menyakiti hatinya istrimu
Yang aku mau, sing dadi bojoku
Hanya satu didalam hatimu

LK :
Kembang mloko garing nganti layu
Aku sik joko, suwe ra’ payu-payu
Saikine aku wis manteb marang sliramu

Pr :
Yen pancene mas kowe tresno aku
Ndang lamaren marang wong tuoku
Sopo ngerti yen pancen kowe sing dadi jodoku

reff :
Lk : Mbakyu jamu pancen ayu
Pr : Opo iyo toh
Lk : Ndang rinio aku mau
Pr : Mau opo
Lk : Mau jamu pegel linu
Pr : Linu opo
Lk : Linu jeroning dodoku

Pr : Kembang mlati nduwur klopo
Lk : Opo iyo toh
Pr : Loro ati keneng opo
Lk : Ra’ opo-opo
Pr : Ndang cepetan golek tombo
Lk : Tombo sopo
Pr : Pilih prawan opo rondo

reff :
Lk :
Aku mau, aku mau
Mbakyu jamu sing dadi bojoku
Cantik rupamu, lembut hatimu
Sumpah mati kucinta padamu

Pr :
Ku tak mau, ku tak mau
Menyakiti hatinya istrimu
Yang aku mau, sing dadi bojoku
Hanya satu didalam hatimu

LK :
Kembang mloko garing nganti layu
Aku sik joko, suwe ra’ payu-payu
Saikine aku wis manteb marang sliramu

Pr :
Yen pancene mas kowe tresno aku
Ndang lamaren marang wong tuoku
Sopo ngerti yen pancen kowe sing dadi jodoku

Duet : Sopo ngerti yen pancen kowe sing dadi jodoku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *