Dudulen

Versi: Didi Kempot

Ndang dudulen, dudulen, ndang dudulen
Wong kepengin, mesti rasane kangen
Suwe ora jamu, jamu godong mlinjo
Uwong rindu, kangen ketemu bojo

Ndang dudulen, dudulen, ndang dudulen
Wong kepengin, mesti rasane kangen
Suwe ora jamu, jamu gedang kluthuk
Wonge rindu, wis suwe ora kepethuk

Ndang dibukak lawange, dilebokke kertune
Dudulen nganggo driji tengen wae

reff :
Dudulen alon-alon ojo ngawur
Yen keliru mengko mundhak dadi kojur

Dudulen alon-alon ndang ditok-ke
Yen wis metu, ndang gelis tuku tikete
ATM-me didudul, metu duite

reff :
Ndang dudulen, dudulen, ndang dudulen
Wong kepengin, mesti rasane kangen
Suwe ora jamu, jamu godong mlinjo
Uwong rindu, kangen ketemu bojo

Ndang dudulen, dudulen, ndang dudulen
Wong kepengin, mesti rasane kangen
Suwe ora jamu, jamu gedang kluthuk
Wonge rindu, wis suwe ora kepethuk

Ndang dibukak lawange, dilebokke kertune
Dudulen nganggo driji tengen wae

reff :
Dudulen alon-alon ojo ngawur
Yen keliru mengko mundhak dadi kojur

Dudulen alon-alon ndang ditok-ke
Yen wis metu, ndang gelis tuku tikete
ATM-me didudul, metu duite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *