Sing Lempeng

Versi: Maylina

Aduh aduh ema, aduh bapa
Luruaken jodoh kanggo kula
Kula keder luru calon laki
Watir ora olih sing sehati

Sing perjaka watir lara ning ati
Milih sugih rabine bli siji
Sing ganteng watire, lara ning weteng
Aduh ema, kula pengen sing lempeng

reff :
Duh enake duwe laki lamon sing pikire lempeng
Saban dina rumah tangga, rukun lan anteng

Ora pengen duwe laki lamon sing pikire bengkok
Saban dina rumah tangga, selalu cek cok

Bagen urip mangan cukup karo teri
Tapi sing lempeng gawe ati kula seneng

Aduh aduh ema, aduh bapa
Luruaken jodoh kanggo kula
Kula keder luru calon laki
Watir ora olih sing sehati

reff :
Duh enake duwe laki lamon sing pikire lempeng
Saban dina rumah tangga, rukun lan anteng

Ora pengen duwe laki lamon sing pikire bengkok
Saban dina rumah tangga, selalu cek cok

Bagen urip mangan cukup karo teri
Tapi sing lempeng gawe ati kula seneng

Aduh aduh ema, aduh bapa
Luruaken jodoh kanggo kula
Kula keder luru calon laki
Watir ora olih sing sehati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *