Semar Mesem

Versi: Lely Suryah

Kang imung, duh kang imung
Kang imung, duh kang imung
Kiyen kula ngelamun
Kedanan ning kang imung

Endas rasane puyeng
Pikir bli gelem anteng
Kula diapaaken
[Dikemat semar mesem]

reff :
Wayah jam siji bengi
Nglilir kula kon tangi
Batin nangis sedih
Kelingan sampean siji

Kiyen kula kedanan
Kedanan ning sampean
Pikir bli karuan
Lunga langka tujuan

Bengen sun sengit pisan
Kiyen kula kedanan

Endas rasane puyeng
Pikir bli gelem anteng
Kula diapaaken
[Dikemat semar mesem]

reff :
Wayah jam siji bengi
Nglilir kula kon tangi
Batin nangis sedih
Kelingan sampean siji

Kiyen kula kedanan
Kedanan ning sampean
Pikir bli karuan
Lunga langka tujuan

Bengen sun sengit pisan
Kiyen kula kedanan

Endas rasane puyeng
Pikir bli gelem anteng
Kula diapaaken
[Dikemat semar mesem]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *