Rumangsa

Versi: Puri

Ho…oh….ho….

Tembe sekiye aku bisa ngerteni
Uripku kiye ana sing nduweni
Urip ning dunya kuwe mung sementara
Sing gawe cidra bakal urip cilaka

reff :
Bandha lan dunya mung sampiran
Aja nganti dadi tujuan utama
Ayo bareng-bareng pada tobat
Kanggo nyiapna mbesuk ning akherat

Umurku kiye ora tek sia-sia
Mbok nganti ngemben ngalami sengsara

reff :
Bandha lan dunya mung sampiran
Aja nganti dadi tujuan utama
Ayo bareng-bareng pada tobat
Kanggo nyiapna mbesuk ning akherat

Umurku kiye ora tek sia-sia
Mbok nganti ngemben ngalami sengsara
Ho…ho…sengsara..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *