Panas Perih

Versi: Tuti Karya

Ning pribasane, pringori rubuh mengulon
Panas perih, wong demen durung kelakon
Awan katon, bengi pengen tinunggon
Ati ketuwon, kuayang yen bli kelakon

Ati gelisah, yen sedina bli ketemu
Kaya hampa, awak lemes krasa lesu
Ati rindu, pengen gage ketemu
Kebayang-bayang, yen bengi bli bisa turu

reff :
Yang…, sekien ning endi
Sun pegel ngenteni
Apa ingkar janji…

Yang…, duh kapan tekane
Pegel ngetenane
Bli tahan rasane…

Kuayang temen ora laksana
Kula demen sayang blolih neng wong tua

Ati gelisah, yen sedina bli ketemu
Kaya hampa, awak lemes krasa lesu
Ati rindu, pengen gage ketemu
Kebayang-bayang, yen bengi bli bisa turu

reff :
Yang…, sekien ning endi
Sun pegel ngenteni
Apa ingkar janji…

Yang…, duh kapan tekane
Pegel ngetenane
Bli tahan rasane…

Kuayang temen ora laksana
Kula demen sayang blolih neng wong tua

Ning pribasane, pringori rubuh mengulon
Panas perih, wong demen durung kelakon
Awan katon, bengi pengen tinunggon
Ati ketuwon, kuayang yen bli kelakon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *