Ora Tahan

Versi: Ina Malini

Sapa bae wonge mesti ora tahan,
Duwe bojo gagah tukang main wadonan,
Saben dina lunga ngomonge usaha,
Tapi ora ngertia demenan wadon liya..

Tegane atimu nggawe lara atiku,
Kejeme atimu nggawe panas atiku,
Sapa bae wonge mesti ora tahan,
Duwe bojo gagah tukang main wadonan..

reff :
Kakang mbokya eling maring anak bojone,
Kakang mbokya isin karo tangga-tanggane..
Kabeh wis weruh kabeh wis ngerti polahe rika..

Tegane atimu nggawe lara atiku,
Kejeme atimu nggawe panas atiku..
Sapa bae wonge mesti ora tahan,
Duwe bojo gagah tukang main wadonan..

reff :
Kakang mbokya eling maring anak bojone,
Kakang mbokya isin karo tangga-tanggane..
Kabeh wis weruh kabeh wis ngerti polahe rika..

Tegane atimu nggawe lara atiku,
Kejeme atimu nggawe panas atiku..
Sapa bae wonge mesti ora tahan,
Duwe bojo gagah tukang main wadonan..

Saben dina lunga ngomonge usaha,
Tapi ora ngertia demenan wadon liya,
Tegane atimu nggawe lara atiku,
Kejeme atimu nggawe panas atiku..
Sapa bae wonge mesti ora tahan,
Duwe bojo gagah tukang main wadonan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *